Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Windsurfclub Aalsmeer is gelegen op het Surfeiland aan de Westeinderplassen in Aalsmeer. Door de aanleg van een strekdam en de zeer gunstige ligging bij zuid-westen wind is het een echte toplokatie voor zowel beginnende als gevorderde windsurfers.

De doelstelling van de WSCA is om jong en oud enthousiast te maken voor de mooie windsurfsport

Hiervoor organiseert de WSCA al jaren met veel succes windsurflessen voor beginners en gevorderden. Met een team van ervaren instructeurs is er een leerzaam en uitdagend lesprogramma opgezet voor jong, oud, beginner of gevorderde.

Wij zijn een actieve club en organiseren ieder jaar een gaaf assortiment aan gevarieerde wedstrijden! Ieder jaar worden door leden van de windsurfclub Aalsmeer verschillende evenementen georganiseerd. De meeste evenementen zijn zowel voor leden als niet-leden toegankelijk. Bij de nieuwjaarsduik, een sup-trip op een doordeweekse avond of een van de clinics door (semi) surf-professionals zijn ook niet-leden van harte welkom. Zelfs op de clubavonden gedurende het surfseizoen (donderdag van 20:15 tot 22:30) is iedereen die het windsurfen een warm hart toedraagt welkom.

Aanstaande activiteiten:

Datum nog onbekend
18 t/m 65 jaar